De Tied d’r bi’j Kuier

 

Zaterdag 29 oktober gaat de wintertijd in. Al een aantal jaren organiseert de Lionsclub Steenwijkland De Tied d’r bi’j Kuier op de avond dat we allemaal een uurtje extra te besteden hebben. Dit jaar wordt er door Giethoorn gekuierd. De start is bij het Kulturhus aan het Eendrachtsplein, hier ontvangt u de routebeschrijving voor deze verkenningstocht. Vanaf 19.30uur  tot 20.30uur kunt u starten. Inschrijven moet van te voren op www.lionssteenwijkerland.nl . De belevingstocht is 7 km lang en onderweg krijgt u op een aantal bijzondere Gieterse plekken een kijkje achter de schermen.

Aan de kuier is zoals gewoonlijk een goed doel gekoppeld. Dit jaar zijn wij, Stichting De Gieterse Koornmeule, het goede doel. Dat we deze steun krijgen, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. We zullen het geld zorgvuldig gaan inzetten op de route naar een volledig herstelde, draaiende, malende molen. Tijdens de kuier zal de molenromp verlicht zijn en is er de mogelijkheid om de molen van binnen te bekijken. Voor het beantwoorden van eventuele vragen over de molen van de Tied d’r bi’j kuieraars zal er een aantal mensen van onze stichting in de molen aanwezig zijn.

Wij danken op voorhand de deelnemers, de sponsoren en de Lionsclub Steenwijkerland voor hun steun. We hopen natuurlijk op mooi weer, zodat de Koornmeule en Giethoorn zich van hun mooiste kant kunnen laten zien.

Wij wensen jullie alvast een fijne kuier en tot zaterdag!

Stichting De Gieterse Koornmeule